ВиК ремонти София

Имате Теч от водопровода? Избил е водопроводен кран? Избила е стара водопроводна тръба? Имате запушена водопроводна тръба? Имате запушен канал? Имате теч от канализацията? Имате теч от тоалетната чиния? Имате теч от мивката – батерията? Искате да подмените вик тръбите? Имате теч от мека водопроводна връзка? Искате да преместите вик щранговете? Искате да изнесете миквата си на балкона? Търсите майстор за вик ремонти? Имате друг проблем свързан с водопровода и канализацията? Всичко това може да разрешите с едно обаждане по-телефона на точното място, а именно вик ремонти за частни и бизнес клиенти в град София. Предлагаме ви качествени вик услуги и отговорно отношение по всеки изникнал въпрос свързан с водопровода и канализацията. Разполагаме с професионална техника и дългогодишен опит в бранша. Малки или големи вашите вик проблеми ще бъдат разрешени професионално. Преди време един наш клиент каза:… бях решил да разкъртвам за да реша проблема си свързан с канализацията, но вие го разрешихте без къртене! Друга клиентка също искаше да кърти банята си…, но и тя си спести главоболията свързани с къртенето. Обадете ни се за да извършим необходимите вик ремонти професионално и качествено. Предлагаме и договаряме ден и час удобен за клиента. Всички услуги свързани с водопровода и канализацията можете да намери при нас.

 

 

7 мнения по „ВиК ремонти София

  1. Много се извинявам и дали ще можете да ми помогнете. Имам теч в банята, точно отгоре, където е канала на комшията, но отгоре всичко е сухо и не можем да разберем от къде идва този теч? Вие имате ли някаква идея?

    • Здравейте, ако имате предвид подовия сифон на съседа ви, трябва да направите проба като пуснете вода само в сифона да потече известно време, като се внимава да не се облива около сифона. Ако влагата избие при вас, то проблема е канализационен, ако обаче всичко е сухо, тогава трябва да се огледат фугите около подовия сифон. Надявам се да съм бил полезен.

  2. Специални благодарности на екипа, за професионалния съвет! След много мъки, действително се установи, че проблема с теча е от фугите на съседите от горе, най-после няма течове. Благодаря ви още веднъж, ще ви препоръчвам на всички нуждаещи се от вик услуги и ремонти!

  3. И аз имах проблем с теч, но аз бях тази, която наводни съседите от долу, ако не бяха веднага се обадили нямаше да разбера, че канала в банята е запушен. Та мои съседи ми препоръчаха фирма за отпушване на канали и понеже и аз останах много доволна за бързата и качествена работа и на нормални цени, ви съветвам ако имате запушена канализация потърсете ги и тогава напишете дали съм права. Мисля че доброто трябва да се рекламира.

  4. Професионално отпушване на канализация в София. Споделете вашия канализационен проблем във форума на каналмайстор!

  5. Здравейте, смесителната батерия на мивката в банята е с една дръжка и се повреди, като се опитах да пусна водата, дръжката за пускане остана в ръката ми. Сега трябва ли да купувах нов смесител или този маже да се ремонтира? Благодаря предварително за отговора ви.

    • Здравейте, от това което пишете разбираме, че смесителя е едноръкохватков. Тези смесители вътре имат вътре пласмасова „глава“, която отгоре има щифт, на който се поставя ръкохватката. Именно този щифт ви се е счупил. Не е необходимо да купувате нова смесителна батерия, необходимо е само да закупите същия размер и модел на „главата“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *