Отпушване на запушена мивка

Запушена мивка е сериозен проблем за едно домакинство и следва да се вземат бързи мерки като се извика майстор за отпушване на мивка и то по възможност в най-кратки срокове. Ние предлагаме услугата професионално отпушване на запушена мивка, като договаряме ден и час съобразен с времето на клиента. Нашата услуга е с качество тъй-като работиме с професионална техника за отпушване на мивка, а и майстора е натрупал дългогодишен професионален опит в бранша. Нашите наблюдения са че там където канализацията на мивката е по-дълга, запушванията са по-чести, обикновено при престрояване и преместване на мивката, а това е така поради това че мазнините които попадат в канала на мивката като изстинат полепват по тръбите, стесняват сечението и мивката се запушва. Чупките на канала на мивката както и минималния наклон също съдействат за отлагане на хранителните отпадъци в канализацията а оттам и запушване на мивката. Мазнините отложени в канала на мивката може да се отмият с вряла вода, но само когато нямате запушена мивка т.е. можете да правите профилактика на канала преди да се е запушил и то през няколко месеца. Но ако вече запушена мивка е факт може да ни се обадите да разрешим проблема ви. Отпушване на мивка е бързо и лесно за професионалистите в занаята, потърсете ни.

15 мнения по „Отпушване на запушена мивка

 1. Извинявам се много, че ви безпокоя, но имам запушена мивка и извиках двама майстора да я отпушат и те не можаха. Казаха ми че трябва да се разкърти на около 1 метър от мивката, имало нещо твърдо. Попадайки на вашия сайт за запушена мивка, искам да ви попитам вие имате ли случай да сте къртили за да отпушите канала? И още нещо как преценявате кога да се кърти? Ще се радвам ако ми отговорите по възможно най-бързо.

  • Здравейте, канализацията се подменя само когато се установи, че има счупване на тръбите. Счупването на канала трябва да се установи по категоричен начин т.е. професионално без грешки. Запушената канализация се отпушва с професионална техника и не се налага да се кърти, освен ако тръбите не са счупени. Ако желаете свържете се с нас на посочените телефони, да пробваме и ние, за не свършена работа не се плаща.

 2. Имам запушена мивка. Пробвах да я отпуша с разни препарати на прах, но за съжаление при мен те не подействаха. Сега кухненската ми мивка е напълно запушена и със семейството ми не можем да я използваме. Разбрах, че отпушвате всякакви канали и имате опит в тази дейност. Можете ли да ми препоръчате още нещо, което да изпробваме, с което да се опитаме сами да си отпушим запушената мивка, или се налага да ви викам.

  • Здравейте, в магазините продават канало почистващи уреди, ако искате купете си от тях и пробвайте.
   Кухненските мивки често се запушват с мазнина и като сте слагали препарати за отпушване на канали, в канала мазнината е станала на сапун, тъй като в химикалите има сода каустик. Ако вашия случай е същия, то няма да можете да се справите, защото е необходима професионално техника за почистване на канали, а тя е скъпа. Ако решите свържете се с нас.

  • Здравейте, домоуправител съм на жилищна кооперация в София. Имаме една единствена мивка между етажите и е запушена от доста време. Решили сме от домсъвета да я отпушим, за да я ползва чистачката. Ако не става да се пусне една нова тръба към мазето и там да се превключи към общия канал. Вие можете ли да я отпушите и ако не стане да извършите ремонта?

   • Здравейте, нашата фирма се занимава с отпушване и ремонт на канализация. Обадете се по телефона за да се договорим.

 3. Здравейте, имам следния проблем. Мивката ми е изнесена на балкона и се запуши. Изсипвах препарати, чаках 24часа, но нищо не стана мивката е запушена и не се отпушва. Купих от железарията една спирала за отпушване на канали, но стигам на около метър и половина и спира. Посъветваха ме там където спира телта да къртя – но не ми се ще. Дайте ми вие съвет или можете ли да дойдете да го отпушите?

  • Здравейте, правилно сте постъпили като не сте разкъртили. Свържете се с нас по телефона, професионалните инструменти за отпушване на канали ще си свършат работа, ако и те не помогнат /само ако тръбата е счупена или има строителен материал от доста време/, тогава може да се наложи да се кърти.

 4. Попаднах на вашата статия за отпушване на мивки и аз искам да споделя проблема си. Имам запушена мивка в ново жилище в София. Мивката се намира в кухненския блок на гърба на банята и като пусна водата връща от коритото на душ кабината. Извиках специалист да отпуши мивката, но като вкара инструмента през канала на мивката излиза от изхода за пералнята машина и обратното, човека се опита да пробва през душ кабината но оттам инструмента не влиза. Моля, за вашето мнение и предварително благодаря.

  • Здравейте, от това което пишете се разбира че, канализацията не е направена по правилата с необходимите ъгли при връзките на отделните санитарни прибори. От написаното от вас се разбира че единствения начин за да се отпуши мивката е да са бръкне през душ кабината /дори ако трябва да се демонтира/. Другия начин е да се промени градуса на заустване на канала на мивката и на канала на пералнята там където се събират в общия канал. За последното е необходимо да се разкърти в стената на кухнята. Ако желаете може да се свържете и с нас и на място, заедно да определим какви действия да се предприемат за отпушването на канализацията.

 5. Здравейте, имам запушена мивка изнесена на балкона и съм от София. Пробвах с какво ли не, накрая купих една тел, цялата я вкарвам и не се отпушва, какво да правя?

  • Здравейте, на първо време трябва да изкарате едни курсове за отпушване на канали, но това в кръга на шегата. Когато мивката се запуши с мазнини, тогава и да я пробивате с тел, няма да се отпуши. Трябва си професионална техника за тази цел. Ако не се справите потърсете ни!

 6. Здравейте и аз като вас и по-точно като Теодора имах запушена мивка на балкона, викнах един майстор, който много се мъчи прокарваше една тел и пробиваше, но канала на мивката така и не се отпуши и накрая се отказа. Добре че е интернета, попаднах на тази статия и веднага се свързах с вашия екип, уговорихме се и като дойдоха с една машина за отпушване на запушен канал, за половин час отпушиха канала. Благодаря им за професионалната и достъпна услуга, един месец ни бяха неволите без мивка, а и аз мислех да къртя!

 7. Не слагайте препарати за отпушване на канали в кухненска мивка, тогава запушването ще се усложни, тъй като ще направите мазнината в канализацията на сапун и тогава отпушването е по-трудно. Ние предлагаме отпушване на мивки с подходящата техника и бързо се справяме с такива проблеми!

 8. Запушена мивка е голям проблем за всяко домакинство и отпушването трябва да стане по най-бързия възможен начин. Ние от Каналмайстор използваме професионална машина за отпушване на мивки, която ще почисти канализацията от всякакви отпадъци и ще осигури без проблемна работа на канала на мивката. Нашите услуги са приемливи, свържете се с нас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *