Водопроводчик София

От много години компанията ни се развива и обновява, като дава цялата си енергия за монтаж и ремонти на водопроводната мрежа в София. Обновяване на службата ни в занаята носи своя опит в инсталацията водопровод поддръжка отстраняване на неизправности от водопроводчик София. Ако спешно ви се налага ремонт на водопровода, компания ни в София прави възстановяването на цялата или на част от инсталацията, или замяна на само един малък участък. За всяко обаждане, дори и в почивните дни, нашата компания спешно ще реагира.

Всеки дом в София се нуждае от намесата на водопроводчик когато възникне аварийна ситуация или се появят петна по стените, течове и запушване на канала в банята или кухнята, което може да предизвика наводнение в дома ви и да предизвика големи неприятности. Всичко идва в крайна сметка кога е бил последният път, когато се е проверил вашия водопровод. Това не е само случай на спукан кран или тръба, но и да се обърне внимание и на странни звуци идващи от водопровода.

Тъй като има толкова много тръби от мивки и тоалетни, които трябва да бъдат фиксирани и обновени всяка част може да придава шум в повечето инсталации.
А водопроводни проблеми могат да възникнат по всяко време в зависимост от ситуацията и това как да попаднете на качествени водопроводни услуги, за да решите проблема. Ако попаднете на правилното място, това е начина да получите и качествена услуга по водопровода и тогава нещата не са изобщо трудна задача. Доброто обслужване е много важно условие за добре свършена работа, а предварителните обявени цени на услугите, че няма да има скрити разходи.

Ние извършваме ремонти със квалифициран водопроводчик в София, по домовете за всички видове водопроводни и канализационни мрежи. Оборудвани с най-добрата техника при богат опит, всяка авария ще бъде преодоляна навременно и без допълнителни усложнения и притеснения. Надеждни и достъпни по всяко време без предварителни условия, ние работим ефективно и на разумни цени. Нашата фирма обновява услугата всеки ден и е един от най-надеждните партньори за добър водопроводчик в София.

13 мнения по „Водопроводчик София

 1. Здравейте, попаднах на тази статия водопроводчик София и понеже имам проблем (предполагам някакъв теч), появява се мокро петно на таване в стаята ми, което ту се усилва ту изсъхва, а отгоре по диагонал е банята на съседите. Обадих им се, те идваха и аз се качвах при тях, но всичко при тях е сухо и не можем да разберем от къде идва този теч. Въпросът ми към вас е дали можете да помогнете да разберем от къде идва този теч? Не знам дали обясних правилно за проблема. Ще съм благодарна ако получа компетентен отговор.

  • Здравейте, от това което ми пишете се подразбира че не е водопроводен теч, тъй като не е постоянен. Хубаво е да проверите в помещението под банята на съседите ви, дали там има теч. Вероятностите са две – канализационен теч или проникване на вода през фугите на банята. За да се разбере коя е причината, трябва да се направи проба, като се пусне вода само в канализационната тръба без да се мокри пода на банята (около 10 мин.), ако при вас до 1 час след пускането на водата не избие влагата, остава теча да е от фугите или ъглите в банята на съседите ви. Надявам се, че съм ви бил полезен.

   • Здравейте, много се радвам че намерих водопроводчик София, за да мога и аз да споделя проблема си, и се надявам на компетентен отговор. При мен теча е долу в мазето, там където тръбите вървят нагоре. Няколко души от блока оглеждахме теча, качвахме се по етажите и не можахме да разберем откъде идва. Не зная вие дали можете да изпратите водопроводчика за да огледа и открие причината, като я поправи?

    • Здравейте, не е проблем водопроводчика да дойде и да отстрани теча, но е наложително да има достъп до всички апартаменти на този щранг. Подсигурете хората от етажите и ни се обадете да дойдем.

 2. Здравейте, и аз имам проблем с теч. Живея на втория етаж на 8 етажен блок в София. В стаята ми се образува голямо петно на тавана и по стената, което се разширява, а точно отзад се намират баните с тоалетните. Качвах се на горните етажи да проверя, но не видях нищо, всичко е сухо. Извиках водопроводчик, той също огледа на горния етаж но не установи нищо, като предположи че е от някоя водопроводна зазидана тръба. Въпроса ми към вас е дали имате идея от вашата практика, откъде ще е този теч, и можете ли да дойдете за оглед?

  • Здравейте, щом колегата водопроводчик вие казал че е водопроводен теч значи мнението му не е за пренебрегване, но преди да се кърти трябва да се направи обстойна проверка още един път. Имали сме много случаи в практиката ни, но е важно да се установи дали теча идва от зазидана тръба или от шахтата където минават водопроводните щрангове. Свържете се с нас, за да извършим огледа на въпросния теч.

 3. Днес пробивах с бормашина дупка на стената в кухнята, но изглежда съм пробил водопровода и шурна една вода. Инстинктивно се опитах да запуша дупката, а след като се окопитих отидох в банята да спра водата от спирателния кран. Тръбата на водопровода е метална, има ли начин да се запуши дупката в нея? Може ли ваш водопроводчик, да дойде в нас да огледа положението?

  • Здравейте, имате късмет, че тръбата е метална. Тя подлежи на лепене със специално лепило и не е необходимо да се разкъртва, единствено около дупката. Ако тръбата беше от полипропилен, тогава щеше да се наложи да се разкърти повече. Свържете се по телефоните с нашият водопроводчик, който да дойде да огледа и да отстрани аварията.

 4. И аз имам същият проблем. Майстори монтираха един шкаф в кухнята, пробили тръбата докато съм била в другата стая, и сега семейството сме без вода. Спешно се нуждая от софийски водопроводчик, ако можете да дойдете да го оправите.

  • Здравейте, никакъв проблем не е да ви изпратим нашият водопроводчик, само трябва да ни дадете адреса си и да се разберем по кое време да дойдем. Затова свържете се по телефона с нас.

 5. Здравейте, аз не съм от София, но имам интересен проблем с топлата вода. От няколко дни при развиване на крана за топла вода не потича такава-тоест потича тънка струйка и после спира, не може да се усили. Започна в кухнята-сменихме гумичката на кеклата-няма промяна, сменихме кеклата с нова-същата работа. След кухнята последва мивката в банята, а сега и крана на топлата вода на душа. Сменените кекли слагаме на студената вода,където работят безпроблемно. На какво може да се дължи това и как може да се отстрани? Предварително Ви благодаря!

 6. Браво на сеотовбг! Дайте отговор на термина преоптимизация!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *