Ремонт на тоалетни казанчета

Имате подтоянен теч в тоалетната? Тоалетното казанче не се пълни или се пълни много бавно? Обадете ни се – извършваме ремонт на тоалетни казанчета.
Ето какво писмо получихме за ремонт на тоалетни казанчета по пощата:
Здравейте, монтирах ново казанче, пластмасово и в последствие установих че при пускане не изтича достатъчно вода и няма налягане ,което да отмие.
Подлежи ли на ремонт ,при условие че е ново и какво препоръчвате да направя? Предварително благодаря.
Ето и нашият отговор:
Здравейте, самия поплавък има възможност да се регулира за да пълни повече вода. Огледайте го, трябва да има нещо като винт отгоре за отверка, за да се увеличи нивото трябва да навивате. Успех!

Публикуваме отговора за да може и други със същият проблем да се възползват при ремонт на тоалетни казанчета.

Отново напомняме че на ремонт подлежат всички тоалетни казанчета а и за тях се продават резервни части. В случай че не можете да се оправите сами може да се свържете с нас за да отстраним повредата.

Подобни статии:

Ремонт на тоалетно казанче

 

4 мнения по „Ремонт на тоалетни казанчета

  1. Здравейте! Искам да попитам отворът за регулиране на поплавъка на казанчето за тоалетната за много малка отвертка ли е? Благодаря!

    • Здравейте, реглажа не се извършва от отвор. Вижте самия поплавък, трябва да има една ос, която като я навивате повдига поплавъка нагоре и обратното – от нея се регулира нивото на водата в тоалетното казанче. Успех!

  2. Здравейте, от град Пловдив съм и имам проблем с тоалетното казанче, постоянно тече в тоалетната, може ли да ми помогнете?

    • Здравейте, ако теча се появява след като казанчето напълни, е от пълнещия механизъм, трябва да се подмени с нов. Ако обаче теча е постоянен, е от изпразващия механизъм, може да заяло нещо, но може да е от уплътнението. Ако не може да разрешите проблема сама ще трябва да потърсите, някой майстор от Пловдив. Ето ви връзка за фирма, но те извършват канализационни ремонти в град Пловдив, ако проблема ви търпи отлагане може да ги попитате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *