Качествено отпушване на канали в София

Най-често срещаният проблем при експлоатация на мрежи от канали – това е запушване на  канализацията. Новите канални съоръжения обикновено са много добри и понасят допълнителното  натоварване отколкото по-старите тръби, при тях не е необходимо често отпушване на канали и  поддръжка. Фирмата ни занимаваща се със запушени канали, като ги отпушва, предлага механично почистване на канализацията и периодична поддръжка. За да се свържете с услугата за отпушване на  канали, която ние предлагаме е необходима да се свържете с нас на тази връзка и да  наберете телефона за връзка, като ние се ангажираме да почистим и премахнем запушването.

Нашата столица – град от древността, възрастта на някои от областта на комуникациите и над сто  години. Затова в София почистване и отпушване на канали е много популярна услуга. Компанията ни  ще гарантира безпроблемна работа на всеки канализационен участък. Ние извършваме цялостно  продухване на канализацията и отстраняване на запушването с най-съвременна техника. Не всяка  канализационна служба за спешна помощ има модерно оборудване и богат опит, с който може бързо да  елиминира всички запушвания на каналите и да почисти прилежащите съоръжения и за това се  предоставят само краткосрочни резултати и временно отпушване.

Много важно е оборудването, използвано за почистване на канализацията, както и прецизното  боравене с нея. В зависимост от диаметъра на тръбите, които имат проблеми, отпушване на канали в София се извършва от подходящата за всеки случай техника. За тръби с диаметър под 110 мм се използват  пружини с по малко сечение а за по големи тръби по дебели кабели за отпушване на канали, които  са много гъвкави и минават лесно през извивките на канализацията, като достигат до проблемния  участък и го отпушват без проблемно. Размера и обхвата на накрайника са важни за почистването на  тръбата и правилния избор може много добре да си свърши работата. Пружините имат устройства за  прикачване една към друга и позволяват работа дори и в най-отдалечените места на канализацията.

За почистване на канализационни тръби по-голямо напречно сечение разполагаме със специална  техника, позволяваща да отпуши и трудни запушвания.
Ние сме на ваше разположение за почистване на канализацията, отпушване на тоалетни чинии,  проблеми в баните, мазетата, извършваме и почистване на ревизионни шахти. Очакваме вашето  обаждане за да ви обслужим професионално!

2 мнения по „Качествено отпушване на канали в София

  1. Здравейте, имам запушен водопровод на топла вода, вие освен с отпушване на канали занимавате ли се с отпушване на тръби?

    • Здравейте, предполагаме че тръбата е поцинкована, за съжаление тези тръби не се отпушват с техника за отпушване на канали а с обратна вода се пробва и ако не се отпуши тръбата се подменя.
      Понякога буклука се натрупва на мрежата на водомера, добре е да се демонтира и да се провери, но само ако след водомера по цялата инсталация няма вода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *