Контакт с нас

Здравейте, ако имате проблем със запушен канал, запушена тоалетна, запушена мивка, запушен сифон или каквото и да е запушване, можете да се свържете с нас за да го отпушим. Също така извършваме и всякакви ВиК ремонти.

За повече информация, посетете официалният ни сайт: www.vikpomosht.com
Телефони за контакт
Mtel – 0888 362 959
Vivacom – 0876 240 927

11 мнения по „Контакт с нас

 1. Имам порцеланово стенно тоалетно казанче, на което по не внимание се счупи капака. Произведено е преди 10 години и не мога да намеря ново.
  Искам да купя ново порцеланово бяло казанче, окомплектовано с механизма за пълнене и пускане на водата.
  Ремонта изисква сваляне на съществуващото казанче и монтаж на новото.
  Моля да ми отговорите- можете ли да извършите тази услуга и ориентировъчната цена на: казанче с механизъм и отделно за демонтажа на старото и монтажа на новото казанче.
  С уважение,
  Стефан Задгорски

  • Здравейте, мога да извърша този ремонт на моноблока, но преди това да ви кажа че имам такъв бял капак, обаче не знам дали модела е същия и дали ще стане.

 2. Здравейте.Моят проблем е следния-казанчето не се пълни с вода,пълни се ,но едва-едва.Едно филтърче беше пълно с мизерия,изчистих го, но пак не ще.Може ли съвет?

  • Здравейте, трябва да почистите и след филтъра т.е. да разглобите поплавъка, явно и вътре е попаднала мърсотия. Успех!

 3. Здравейте, имаме порцеланово казанче но механизма му се развали, има ли откъде да закупим вътрешния механизъм от някъде? Казанчето е на повече от 15 години, дали ще намерим резервни части?

  • Здравейте, във всяка железария продават части за порцеланови тоалетни казанчета. Две са устройствата – поплавък и пускащ механизъм, продават се по-отделно и комплект. Какво прави тоалетното казанче – за да ви кажа коя част да закупите?

 4. Здравейте, имам порцеланово тоалетно казанче, което е върху тоалетната чиния, което бавно пълни и като напълни започва да тече в тоалетната чиния. Може ли да ми кажете какъв е проблема? Благодаря.

 5. Здравейте имам порцеланово казанче, за което ми трябват части. Казанчето е на 500 км от София, така че няма как да помоля да минете, да го оправите. Дали продавате само части?

  Поздрави.

  • Здравейте, във всяка една железария, продават части за тоалетно казанче. Ние не продаваме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *